Блог о танго и культуре

Блог о танго и культуре

середа, 2 квітня 2014 р.

Українські зірки "Forever Tango"



Існує такий принцип промування шоу продукту (серіалу, вистави, сіквелу), як "guest starring", запрошення знаменитості до участі в ньому. Це привертає увагу публіки, піднімає рейтинг і продажі квитків. 
 
Головними героями останньої версії постановки «Танго назавжди» були Максим Чмерковський і Каріна Смірнофф (Смірнова) – обоє народжені в Україні зірки американської версії телепроекту «Танці з зірками», наші, можна сказати, земляки. 

Каріна Смірнофф і Макс Чмерковський
 Обоє з них - багаторазові чемпіони світу з бальної латини, а у «Танцях з зірками» танцюють останні вісім років, при чому пари з їх участю не раз ставали переможцями. Крім того преса з цікавістю слідкувала за стосунками Каріни і Макса, які тривалий час зустрічалися, зраджували, мирилися, заручалися, нарешті розлучилися і ось раптом(!) стали танцювати разом не що-небудь а аргентинське танго!
 

Каріна і Макс у "Forever Tango"

Луїс Браво проявив себе не тільки як талановитий постановник, а й як розумний продюсер, запросивши таку пару до постановки, адже виграли від цього всі, ну хіба що за вийнятком іміджу танго.

Луїс Браво і Каріна Смірнофф
Ніхто з них раніше танго не танцював, їх вчителями стали Хуан Пабло Орбат (Juan Pablo Horvath) і Вікторія Галото (Victoria Galoto). В інтерв"ю "New York Daily News" Чмерковський сказав, що: "Станцювати у "Forever" - це як писати вірші на незнайомій мові. Тут не працює нічого з того що ми знаємо. Це дуже складно... Але мусимо старатися зрозуміти цю мову і починати нею говорити".
Хуан Пабло Орбат і Вікторія Галото у "Forever Tango"
Участь у бродвейському шоу для танцюриста-бальника це щось інше ніж просто ще один привід для слави - слави, більшої за телевізійну, мабуть, немає. А от Бродвей – це вхід у (високе) мистецтво. Ще не балет, але вже й не просто видовищний спорт.


Чмерковський-Смірнофф танцювали у масових сценах, але мали й свій індивідуальний вислів як пара.



У їх сольному виступі дуже багато підтримок, в інтервю вони й самі жартують, що з чорирьох хвилин танцю три з половиною Каріна в повітрі. Широкі бальні обійми і відведені назад корпуси, практично відсутня хода, кроки використовуються тільки для переходу від фігури до фігури, розтяжки і стрибки. 

Виходить, навіть технічні і харизматичні танцівники не можуть "підівчити танго для проекту". Хоча свою роль "запрошених зірок" вони зіграли блискуче.
 
Каріна і Макс

 TangoCult Юлія
Джерела 





Немає коментарів:

Дописати коментар